Informatief » masturberen


Vrijen kan je in de eerste plaats met jezelf doen (masturberen, aftrekken). Je kan zo ontdekken wat je lekker vindt, waar je "speciale" plekjes zitten. Gewoon de tijd nemen om je lichaam te strelen en eventueel kan je met behulp van een spiegel je geslachtsdeel bekijken. Tijdens het ontdekken van je lichaam kan het gebeuren dat je klaarkomt (een orgasme krijgt). Voor jou kan dit betekenen dat je een zaadlozing krijgt (tijdens het klaarkomen komt er sperma -een kleverige vloeistof- uit de penis). Het gevoel kun je moeilijk in woorden omschrijven, maar zodra je je eerste orgasme hebt gehad, weet je precies wat er bedoeld wordt. De ene keer kan het orgasme heviger zijn dan de andere keer. Het is dus iedere keer anders. Over het algemeen kan je zeggen dat je lichaam het voor het zeggen heeft, het gevoel is niet te stoppen. Tijdens het masturberen kun je jezelf aanraken en strelen en je kunt fantaseren over alles wat jij spannend vindt. In een fantasie is niets raar!

Masturberen is niet schadelijk!

Tips:


Je eikel langs de handpalm,
Lekker is deze vorm van masturberen: Pak met een hand je penis vast en laat je eikel in de palm van je andere hand glijden. Lekker op en neer gaande bewegingen maken. Je kunt hierbij tot een hevig orgasme komen.

De deken techniek,
Ga lekker in bed liggen. Maak je penis stijf. Dan pak je een stuk deken, dekbed of je kussen-sloop. Stop als het ware je penis in het stof. Nu maak je bewegingen met het stof over je eikel. Draai bijvoorbeeld rondjes. Doe dit niet te lang, want het "wrijven" kan op den duur niet echt lekker meer zijn. Dit ligt ook aan de gevoelligheid.

Diepe tunnel,
Als je penis stijf is, maak met -laten we zeggen- je rechterhand een vuist. Hou je vuist "zo" dat je duim naar binnen wijst, en je pink helemaal rechts zit. Als je vuist zo hebt is het goed! Schuif je vuist nu om je penis heen. (je moet je vuist dus "iets" opendoen.) Nu heb je je vuist om je penis, en je knokkels wijzen naar je navel. Nu masturberen maar. Als je penis groot genoeg is, kun je ook je andere hand erbij gebruiken.

Duim-wijsvinger methode,
Je kunt ook heerlijk met alleen je duim, je eikel stimuleren. Pak met je rechterhand je Penis vast. Met de andere hand (in dit geval links) aai je langs je eikelrand. Je kunt het alleen met je duim doen of het gedeelte tussen je duim en je wijsvinger. Ook lekker is, om alleen met het topje van je duim ALLEEN je eikel te strelen.

Door je vingers laten glijden,
Een andere variant op het gebied masturberen is, je penis tussen twee vingers nemen. Dus niet het standaard masturberen met je hand in de vorm van een vuist, maar je stijve penis tussen twee vingers door laten glijden. Bijvoorbeeld je wijs en je middelvinger.

Jezelf bekijken,
Lekker naar je eigen penis kijken kan ook opwindend werken. Hoe kijk jij eigenlijk naar jezelf? Het best kun je op bed gaan liggen en je stijve bekijken van de zijkant.

Als je dit namelijk van de bovenkant bekijkt, lijkt je penis veel kleiner. Een leuke methode om het goed te zien is, als je op je bed ligt, een spiegel te pakken en die rechtop naast je te zetten. Je penis heeft zijn ware grootte en het is best lekker om jezelf te zien masturberen.

Elkaar bekijken,
Het is ook een leuk idee om samen met je vriend (alleen als hij dat wilt natuurlijk) elkaars lichaam te bekijken. Je kunt dan ook elkaars penis gaan bekijken (masturberen) en evt. opmeten. Hoe dik is je penis? Hoe lang is hij? Kortom: een ander van dichtbij bekijken.

Ring-middelvinger,
Bijna hetzelfde als je penis door je vingers laten glijden, alleen hier ga je staan. Je zorgt ook hier weer dat je penis stijf is. Ga als het ware met je vingers gesprijdt via je buik naar je stijve penis. Stimuleer nu je eikel met je ring en middelvinger.

Op je knieën,
Als lekker op bed gaat zitten, maar dan zo, dat je vrijwel rechtop zit. (zie onderstaande foto) Dan kun jij jezelf heerlijk masturberen. Je hakken kun je onder je billen plaatsen. Je gaat masturberen en komt klaar op het bed. Als je niet op het bed wilt klaarkomen, leg je er bijvoorbeeld een handdoek neer, of als je voelt dat je klaarkomt, kun je het ook op je lichaam laten komen.

Glijmiddel gebruiken,
Gebruik bij het masturberen eens wat glijmiddel. Smeer je penis goed met glijmiddel in. Het is heerlijk glad en je hoort het "geluid" van het masturberen. Het heeft wel een klein nadeel, als je klaargekomen bent, moet je meer "troep" opruimen en je penis even wassen. Althans, da`s wel zo fris... Met het glijmiddel kun je ook je anus verwennen, Als er namelijk wat glijmiddel op smeert, de naam zegt het al, kun je gemakkelijker een vinger in je anus steken. (voor de liefhebber) Als je geen glijmiddel durft te halen kun je ook bodymilk halen bij een drogist. (kruitvat ed.)

Masturberen met de benen wijd,
Je gaat op je bed zitten, maakt je penis stijf en hou je benen zo ver mogelijk uit elkaar. Met een hand ga je masturberen, met de andere hand, druk jij je als het ware met je billen van het bed af. Je kun ook lekker ontspannen gaan liggen, wel je benen uit elkaar en masturberen maar. je kunt zelfs een vinger in je anus duwen.

Condoom masturberen,
Zorg ook hier dat je penis echt stijf is, pak een condoom, rol hem om je penis en zo ga je masturberen. Je kunt gewoon klaarkomen in het condoom. Hierdoor kun je makkelijk leren om het met condoom te doen en hoe je het goed afrolt, zonder dat het sperma eruit loopt. Want seks met condoom is safe!

Been/voet tegen de muur,
Met deze techniek doe je ook nog iets aan beweging. Je ligt op je bed, Ga een beetje bij de muur liggen (als je die mogelijkheid hebt, anders kun je het op de grond uitoefenen natuurlijk) Een been plaats je tegen je muur aan, de andere kun je onder je laten. je ligt nu als het ware iets naar boven met de onderkant van je lijf. Voor wat extra "gevoel" kun jij je onderbroek om en been laten zitten. Bij sommigen werkt het opwindend als je een kleding stuk aan hebt. Als je nu masturbeert en klaarkomt, kun je over je lijf klaarkomen. Sommigen kunnen hierbij ook in hun gezicht klaarkomen.

Benen tegen de muur,
Je kunt het hierbovenstaande ook eens met beide benen proberen. (kijk wel uit met je rug!) Je ligt op je bed en je zet je beide benen tegen de muur, je ligt dan met je billen omhoog. Nu kun je gaan masturberen en als je klaarkomt, spuit je vaak in je gezicht, omdat je penis wijst naar je gezicht. Het is niet echt ontspannen, maar wel lekker om eens te proberen.

Het "vluggertje",
Je kent het vast wel, je bent ergens of denkt ergens aan en je hebt dringend de behoefte om je ff snel te masturberen. Het is spannend en lekker. Je kun dit overal doen. Denk eerst aan iets lekkers/opwindends. Als je penis stijf is, ga je snel ergens liggen en trek je alleen je broek en onderbox naar beneden. Je schoenen en t-shirt/trui hou je dus ook aan. Nu is het en kwestie om die opgewondenheid zo snel mogelijk te bevredigen. Masturbeer jezelf dus snel.

Hand afwisseling,
Ga eens een tijd met je billen op je hand zitten, gebruik bij voorkeur de hand waarmee je normaalgesproken masturbeert, als je er een tijdje op gezeten hebt, masturbeer jij je met die hand. Voelen is hierbij beleven.

Niet kijken, wel masturberen,
Bijna iedereen kijk wel (eens) naar zichzelf als hij zich aan het masturberen is. Bij deze techniek doe je dat dus echt helemaal niet! Je gaat in je bed liggen, je heb je onderbroek nog aan. Pas als je in bed ligt, mag jij, zonder te kijken, dus onder de dekens, je onderbroek uitdoen. Je aait wat over je penis om hem stijf te krijgen. Nu mag jij je dekens zover af doen, maar wel zo dat jij je penis niet zal zien. Je schaamhaar mag wel. Nu ga jij je masturberen onder de dekens, terwijl jij dus niet naar je penis zult kijken. Ook klaarkomen doe lekker onder de dekens. Het bewegen onder de dekens kan een prettig gevoel geven. Dus... masturberen maar!

Schaamhaar scheren & masturberen,
Veel jongens scheren hun schaamhaar om het netjes bij te houden. Je kunt het op verschillende manieren doen en het kan je opwinden. Maak daarom eens een combintatie met schaamhaar knippen/scheren en jezelf masturberen. Als jij je schaamhaar weer bij gewerkt hebt, voelt dat weer lekker fris en netjes toch? ( KIJK UIT met haar weghalen dat op je balzak en op je penis zit ga altijd voorzichtich te werk!) Weer tijd voor zowel masturberen als je schaamhaar verzorgen? Masturbeer jezelf tijdens het onderhouden ervan Als hij stijf staat, ga je weer verder met je schaamhaar. Als je penis weer slap is, maak je hem weer stijf. Als je klaar bent met je schaamhaar en je weer lekker verzorgd bent, dan masturberen tot je orgasme.

Masturberen in het bos,
Jongens die vaak buiten komen, zullen dit vast al eens gedaan hebben. Jezelf masturberen in het bos, even van jezelf genieten in de buitenlucht. De meeste doe het omdat het gevoel van betrapt worden op kan winden. Je moet natuurlijk niet op een plek gaan liggen waar veel mensen je zo zouden kunnen zien, want dat mag niet! Duik de struikjes in en hopla, masturberen maar! kijk wel uit met brandnetels en andere prik gevallen. Als je het netjes wilt doen, vang jij je sperma op in een zakdoek. In het bos masturberen werkt rustgevend.

Zittend masturberen,
Ga lekker op bed zitten. Leg een kussen achter je hooft, tegen de muur. Doe je benden lekker wijd en masturbeer eerst heel langzaam en zachtjes. Na een tijdje ga je jezelf steeds sneller masturberen. Als je voelt dat je klaarkomt, laat jij je penis met rust. Na een tijdje ga je weer rustig beginnen met masturberen. Je voelt weer dat je zo gaat klaarkomen, dus je stopt weer. Dan ga je weer beginnen met masturberen maar je blijft het rustig aan doen ook al neemt de opwinding toe, Al zachtjes masturberent laat je het komen, over je heen. Je zult zien dat als je dit doet, het klaarkomen lekkerder is. Maar je moet jezelf wel in bedwang houden. Een goede training om vroegtijdige zaadlosing te voorkomen.

Geen ondergoed aan,
Trek je kleren aan zonder dat je ondergoed aan hebt. Ga op een stoel zitten en doe je broek heel iets naar beneden zoals op de afbeelding hieronder. Ga je nu masturberen. Je zult merken dat het lekker aanvoelt als je begint klaar te komen. Doordat jij je broek maar iets hebt laten zitten, kun je tijdens het klaarkomen je benen niet uit elkaar doen, zodat je dus in deze positie moet klaarkomen. Een riem om je broek, dicht laten zitten werkt nog lekkerder. Gebruik voor je bovengoed een jasje, door het masturberen, gaat je jasje ook over je tepels heen, hetgeen erg lekker kan voelen.

Been in je nek,
Echt iets voor de lenigen onder ons. Ga eens op de grond of bed zitten en leg een been in je nek! Lukt het niet om je been achter je nek te krijgen? doe het dan zoals op onderstaande afbeelding. en masturberen maar! Als je klaarkomt, doe dat dan op je andere been.

Eikel aaien,
Dit vraagt geduld maar het is de moeite waard. Je gaat jezelf nu niet masturberen, maar je masturbeert jezelf door alleen met je duim, of andere vinger (s) over je eikel heen te aaien. Bij sommigen kan dit te gevoelig zijn, doe het dan niet, immers masturberen moet lekker zijn. Je zult merken dat de opwinding toeneemt en je penis harder en harder zal worden. je gaat net zolang door tot je klaarkomt.

Kleermakers-zit,
Dit is heel simpel. Ga op je bed in de kleermakers-zit zitten en masturbeer je in deze stand. Zorg dat je geen kramp in je been krijgt!

Onder de douche,
Voor wie het nog niet gedaan heeft: Als je onder de douche staat kun jij jezelf ook heerlijk masturberen. Gebruik hierbij de douch-gel, Smeer je eerst helemaal in zodat je hele lijf lekker glad is. Als je penis ook is ingesmeert, kun je hem zo door je handen laten glijden. Ook, als je wilt, kun je makkelijker een vinger in je anus doen als je ingesmeert bent. Als je klaar bent kun jij je weer afspoelen en schoon ben je weer! Wat je al niet kunt doen onder de douche!

Afwisseling,
Lekker afwisselend masturberen: Masturbeer je eerst een minuut met je linkerhand, daarna een minuut met je rechterhand, herhaal dit tot je klaarkomt.

Rondjes draaien,
Masturbeer je met èèn hand, van de andere hand gebruik jij je wijsvinger om tijdens het masturberen "rondjes" te draaien, eigenlijk aaien, op je eikel. Je kunt wat glijmiddel op je wijsvinger doen voor het lekkere gladde gevoel. Je zult zien dat je orgasme heviger en dus veel lekkerder zal zijn, omdat je de eikel hebt gestimuleert.

Onder je eikel,
Maak je penis stijf. Nu ga je in plaast van het "standaard" masturberen, jezelf anders masturberen: Plaats je duim aan de bovenkant je penis, onder de eikel, je wijs en je middelvinger plaats je aan de onderkant van je penis. Nu ga je met kleine, korte bewegingen op en neer bewegen. je zult merken dat je eikel dik zal worden en het lekker aanvoelt. Je masturbeert je dus , maar dan alleen op de plek onder je eikel-rand. Ook hierbij zal een orgasme niet uitblijven!

Arm gebruiken,
Een eenvoudig truckje, maar het werkt fantastisch! Gebruik je arm om jezelf te bevredigen. Je gaat zitten en als je penis stijf is, ga je er alleen met je arm langs, heen en weer, een beetje duwen kan ook lekker zijn. Je kunt ook ronddraaiende bewegingen maken, je kunt eigenlijk alle kanten op. Ga door tot je klaarkomt.

Penis rollen,
Ga lekker op je bed liggen. Nu ga jij jezelf bevredigen door je penis over je buik heen te rollen. Dus: je duwd je penis tegen je buik aan, en met je hand ga je van links naar rechts een rollende beweging maken. Hierbij kan het lang duren voor dat je klaarkomt, maar het is de moeite waard en waarom zou je niet eens lekker de tijd nemen om jezelf te verwennen?

Vuurtje maken,
Je hebt het vast wel eens gezien hoe mensen vroeger een vuurtje maakte. Dat deden ze door een stokje heen en weer te draaien tussen hun handen. Dit kun je ook bij je penis doen. De ène hand plaats je aan de bovenkant van de penis de andere plaats je aan de onderkant. Nu rollen maar. Je moet hem natuurlijk niet omdraaien, maar gewoon lekker heen en weer bewegen.

Handen sluiten,
Sluit je vingers van je handen tegen elkaar. Laat je duimen omhoog steken. Plaast je rechterhand aan de rechterzijde van je penis, de linkerehand plaats je links. Je handen maken nu contact met je penis. Sluit nu je duimen over elkaar heen en bevredig nu jezelf door de handen naar voor en naar achter te bewegen.

Je onderlijf gebruiken,
Dit is echt lekker, maar je moet hiervoor wel een flexibelle penis hebben. Je gaat liggen of zitten, maak je penis stijf en beweegt hem naar je linker been, maak nu contact met je penis/eikel op je linkerbeen en aai hem er even lekker overheen. Dan pak jij je penis vast en doe nu hetzelfde onder je navel. Ook hier aai je even met je penis overheen. Dan pak je weer je penis vast en ga je nu je rechterbeen in contact brengen met je penis. Zo ga je gewoon en tijdje door. Je kunt ook je penis, als je aait, een beetje "stevig" aanduwen op je benen en onder je navel. Net wat jij zelf wilt.

Op tijd,
Gun jezelf hierbij een bepaalde tijd voor dat je klaar "mag" komen. We nemen voor deze techniek even 10 minuten aan. Maar het mogen er ook 5 of 15 zijn. Dat bepaal jezelf. Je pakt een wekker en zet hem op (in dit geval) 10 minuten voordat hij afloopt. In deze tijd moet jij jezelf masturberen. Het mag niet eerder of later. Je neemt dus precies de tijd die je insteld. Bij ons dus 10 minuten. Je gaat jezelf nu masturberen, maar.... je mag pas klaarkomen als het alarm van de wekker gaat. Heel leuk is, om tijdens het masturberen niet op de tijd te letten, maar net zo lang te masturberen, tot jij denkt dat de 10 minuten voorbij zijn. Als het alarm afgaat, is het in iedergeval erg spannend, want dan mag jij dus klaarkomen. Deze oefening kan je goed leren hoe je moet omgaan met een vroegtijdige zaadlosing. Want als jij na 2 minuten al voelt dat je klaar gaat komen, moet je dus even een paar seconden wachten om vervolgens door te gaan met het masturberen.

Penis in glijmiddel,
Ga op je buik liggen. Pak wat glijmiddel/masage olie/bodymilk en doe daar "veel" van op je hand. Breng je hand tussen je benen en leg je penis in de hand met glijmiddel. Nu beweeg jij je penis lekker heen en weer. Je orgasme zal heerlijk zijn!

Opwarmen,
Je gaat zitten, je maakt je penis stijf. Plaats nu je "gebruikelijke hand" achter je pik. Wel zo, dat je wijsvinger naar je ballen wijst. Nu beweeg je heel zachtjes recht met je hand op en neer. Je doet dit een tijdje heel rustig en zachtjes. Na een tijdje kun je het wat wilder en harder doen. Kijk wel uit dat je hand je ballen niet raakt, want dat kan minder prettig zijn tijdens het wilde heen en weer bewegen van je hand.

Klaarkomen op muziek,
Je hebt vast wel een favorite numer. Zet dat nummer ens op en tijdens jouw favoriete zin of stuk van dat nummer mag je klaarkomen. Je zet het nummer dus aan, begint jezelf te masturberen en op jouw vastgestelde moment mag je pas klaarkomen!

Ontspannen klaarkomen,
Heel lekker is het volgende: Je masturbeert zoals je altijd doet. Maar met èèn verschil. Als jij voelt dat je nu echt klaar gaat komen, blijf je ineens van je penis af! Je laat je sperma er vanzelf uitkomen. Doordat je niet masturbeert terwijl je klaarkomt, dus niets knelt, zal je sperma er op vrije gang uit kunnen komen. Een heerlijk gevoel, niets doen op dat moment en toch klaarkomen.

Flink orgasme,
De meeste jongens krijgen echt een onwijs lekkere en veel langer durende orgasme als ze tijdens het masturberen ook hun anus stimuleren. Ga op bed liggen. Masturbeer met een hand, van de andere hand duw je een vinger, bijvoorbeeld je wijsvinger in je anus. Gebruik hiervoor wat glijmiddel of maak je vinger even nat. (dan glijd hij beter naar binnen) Eerst kan het een raar gevoel zijn, maar duw je vinger zo ver mogelijk in je kontje. Het is net of je in een "lege ruimte" zit, maar beweeg je vinger en je voelt al snel je prostaat. Met je vinger "aai" je hier automatisch overheen en je zult merken, als je dus tegelijkertijd je anus verwend en jezelf aan het masturberen bent, dat je orgasme veel lekkerder voelt. Vaak komt er dan ook veel meer sperma uit je penis.

Stoombad,
Echt iets lekkers om even te doen: Wacht tot je helemaal alleen thuis bent. Dan loop je naar de douche en zet alleen de warmwaterkraan open. Je sluit de deur en doe al je kleren uit. Als je het heetwater een tijdje laat stromen, zal de hele ruimte (badkamer) flink warm zijn. De stoom doet ook zijn werk. Als de ruimte lekker heet is, begin jij zelf in die ruimte te masturberen. Je moet zelf NIET onder die hete straal gaan staan! Je hebt het warm van de ruimte en van het masturberen. Als je klaarkomt kun je gerust "hard" roepen, bijvoorbeeld: "oh, ik kom" of "ja, ik kom, ik kom." het effect van letterlijk heet zijn en het uitroepen dat je klaarkomt zal een heerlijk klaarkomend gevoel geven!

1