Aanmelden

Registratievoorwaarden

Hoewel de beheerder en admins van verliefde-jongens.nl (VJ) zullen trachten elk algemeen verwerpelijk materiaal zo snel mogelijk te verwijderen, is het niet mogelijk om elk bericht te lezen. Dit gegeven erken je dat alle berichten die op VJ worden geplaatst de visies en meningen van de auteurs geven, en niet die van de beheerder of admins (behalve berichten geplaatst door deze mensen) en dat deze niet verantwoordelijk kunnen worden gehouden voor de inhoud ervan.

Je gaat ermee akkoord geen kwetsende, obscene, vulgaire, lasterlijke, haatdragende, dreigende, seksueel geörienteerde of anderzijds verwerpelijke berichten en/of beeldmateriaal te plaatsen, die van toepassing zijnde regels en/of wetten schenden. Het plaatsen van dergelijke berichten en/of beeldmateriaal kan ertoe leiden dat je onmiddelijk en permanent wordt verbannen van deelname aan VJ, en je service provider kan geïnformeerd worden. Het IP-adres van alle berichten wordt opgeslagen om deze voorwaarden te kunnen opleggen. Je gaat ermee akkoord dat de beheerder en admins van dit forum het recht hebben om onderwerpen te verwijderen, bewerken, verplaatsen of sluiten wanneer zij dit nodig vinden. Als gebruiker ga je ermee akkoord dat de informatie die je bij ons invoert wordt opgeslagen in een database. Deze informatie zal niet aan een derde partij zal worden verstrekt zonder je toestemming aan VJ.

Het 'VJ-systeem' gebruikt cookies om informatie op te slaan op je lokale computer. Deze cookies bevatten niets van de informatie die je hierna zal invullen; ze dienen enkel om het inloggen mogelijk te maken. Het e-mailadres wordt alleen gebruikt om je registratiedetails en wachtwoord te bevestigen (en voor het sturen van mededelingen en nieuwe wachtwoorden mocht jij je huidige vergeten).

Verwerking van gegevens (verwerkersovereenkomst)

Je geeft ons toestemming om alle persoonlijke gegevens die je opgeeft te verwerken, inclusief bijzondere persoonlijke gegevens zoals geaardheid. Dit zal enkel gebeuren om de site te laten werken. Je gegevens zullen niet aan derden worden verstrekt (behoudens juridische verplichtingen). Door een profiel aan te maken ga je hiermee akkoord.

Je hebt het recht tot inzage, correctie en verwijdering van je persoonlijke gegevens. Inzien en corrigeren kan worden gedaan via je profielpagina. Als je je gegevens wilt verwijderen, kan dit door middel van een e-mail (vanaf het bij ons bekende adres) aan admins@verliefde-jongens.nl.

Forumposts en privéberichten die je verstuurt zijn geen persoonlijke gegevens, en zullen niet worden verwijderd, tenzij ze persoonlijke gegevens bevatten. Wel is het mogelijk om ze te anonimiseren. Dit kan door middel van een e-mail (vanaf het bij ons bekende adres) aan admins@verliefde-jongens.nl.

Meer informatie over je rechten kun je vinden op de website van de Autoriteit Persoonsgegevens.


Door hieronder in te stemmen ga je ermee akkoord dat je gebonden bent aan deze registratievoorwaarden en de beleids- en huisregels. Bekijk hier de beleids- en huisregels.

Om je te kunnen aanmelden moet je akkoord gaan met de bovenstaande registratievoorwaarden, beleids- en huisregels.

Ik ga akkoord