Contact


Alle contactmogelijkheden van VJ op een rij.

Frank

Is admin op het forum. Heb je vragen en/of problemen, dan kun je contact met hem opnemen. Stuur maar een PM of frank@verliefde-jongens.nl.

Michael

Is verantwoordelijk voor het technische gebeuren achter VJ en zorgt er voor dat alles naar behoren functioneert. Voor technische problemen mag je hem een michael@verliefde-jongens.nl of een PM sturen.

Michael is tevens functionaris gegevensbescherming van VJ. Voor alle gegevensgerelateerde verzoeken kun je een admins@verliefde-jongens.nl sturen.

Oliver

Is admin op het forum. Heb je vragen en/of problemen, dan kun je contact met hem opnemen. Stuur maar een PM of oliver@verliefde-jongens.nl.

Sven

Is eigenaar en oprichter van VJ. Heb je vragen en/of problemen, dan kun je contact met hem opnemen. Stuur maar een PM of sven@verliefde-jongens.nl.

Algemeen/Fakers

Voor als je vragen en/of opmerkingen hebt, eventuele foutmeldingen op de site tegenkomt of voor het melden van eventuele 'fakers' op het forum. Heb je negatieve ervaringen meegemaakt na aanleiding van een date, meldt dit dan! Maak gebruik van dit e-mailadres.

Facebook

Hier ga je naar onze Facebook pagina.

Instagram

Hier ga je naar onze Instagram pagina.

Banners

Wil je VJ gaan linken op je eigen website? Maak dan gebruik van onze banners.

1