Aanmelden

Registratievoorwaarden

Hoewel de beheerder en admins van verliefde-jongens.nl (VJ) zullen trachten elk algemeen verwerpelijk materiaal zo snel mogelijk te verwijderen, is het niet mogelijk om elk bericht te lezen. Dit gegeven erken je dat alle berichten die op VJ worden geplaatst de visies en meningen van de auteurs geven, en niet die van de beheerder of admins (behalve berichten geplaatst door deze mensen) en dat deze niet verantwoordelijk kunnen worden gehouden voor de inhoud ervan.

Je gaat ermee akkoord geen kwetsende, obscene, vulgaire, lasterlijke, haatdragende, dreigende, seksueel geörienteerde of anderzijds verwerpelijke berichten en/of beeldmateriaal te plaatsen, die van toepassing zijnde regels en/of wetten schenden. Het plaatsen van dergelijke berichten en/of beeldmateriaal kan ertoe leiden dat je onmiddelijk en permanent wordt verbannen van deelname aan VJ, en je service provider kan geïnformeerd worden. Het IP-adres van alle berichten wordt opgeslagen om deze voorwaarden te kunnen opleggen. Je gaat ermee akkoord dat de beheerder en admins van dit forum het recht hebben om onderwerpen te verwijderen, bewerken, verplaatsen of sluiten wanneer zij dit nodig vinden. Als gebruiker ga je ermee akkoord dat de informatie die je bij ons invoert wordt opgeslagen in een database. Deze informatie zal niet aan een derde partij zal worden verstrekt zonder je toestemming aan VJ.

Het 'VJ-systeem' gebruikt cookies om informatie op te slaan op je lokale computer. Deze cookies bevatten niets van de informatie die je hierna zal invullen; ze dienen enkel om het inloggen mogelijk te maken. Het e-mailadres wordt alleen gebruikt om je registratiedetails en wachtwoord te bevestigen (en voor het sturen van mededelingen en nieuwe wachtwoorden mocht jij je huidige vergeten).

Het is mogelijk om je gegevens te laten verwijderen indien je dit wenst. Hiervoor stuur je een e-mail aan Michael. Het e-mailadres vind je op de Contactpagina.

Door hieronder in te stemmen ga je ermee akkoord dat je gebonden bent aan deze registratievoorwaarden en de beleids- en huisregels. Bekijk hier de beleids- en huisregels.

Om je te kunnen aanmelden moet je akkoord gaan met de bovenstaande registratievoorwaarden, beleids- en huisregels.

Ik ga akkoord